Hozzávalók:
1 csirkemell
fél-1 dl ketchup
oregánó
bazsalikom
kakukkfű
olaj
só, bors
víz
A csirkemellet csíkokra vágtam, megsóztam-megborsoztam és miközben kevés olajon megpirítottam, egy bögrében a ketchupot összekevertem kb. egy kávéskanálnyi szárított bazsalikommal, oregánóval és egy csipet kakukkfűvel, majd felengedtem vízzel és elkevertem. A ketchupos szószt hozzáadtam a csirkéhez és így pároltam addig, míg a hús puha nem lett és a vizet teljesen el nem főtte.
Rizst főztem mellé, ha már eredetileg is azzal ettük anno Emőkénél :)
Ha valamit kifelejtettem volna, vagy rosszul csináltam: Adri, Emőke, várom a kommentet. :)
HelguTipp: mielőtt ketchupos csirkét csináltok, nézzetek be a hűtőbe, hogy van-e elég ketchup, mert nekem nem volt :D
Helgu