Hozzávalók:
krumpli
tészta
hagyma
pirosparika
olaj
                                                     
Nagy kedvencem a krumplistészta, befőttel el lennék vele pár hétig. Nem is olyan bonyolult, úgyhogy hajrá mindenkinek. A krumplit sós vízben megfőzzük, összetörjük, és a kevés olajon megpirított, pirospaprikával megszórt hagymával összekeverjük. Erre szedjük rá a kifőtt tésztát, elkeverjük úgy, hogy mindenhol krumplis legyen. Ízlés szerint sózzuk, és meg is van a kiadós vacsi.
 
A krumplit kicsit soknak találtam a tésztámhoz, így megfeleztem. A maradék paprikás-hagymás krumpli tökéletes köretnek bizonyult a rántott szójámhoz. Elkészítése szintén egyszerű, a szójaszeleteket beáztatjuk vízbe, megvárjuk míg megpuhul, kinyomkodjuk és kirántjuk ugyanúgy, mint a húst. Én nagyon szeretem :)
 
Helgu

Címkék: krumpli köret ebéd

A bejegyzés trackback címe:

https://cookaholics.blog.hu/api/trackback/id/tr302526010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása