Kriszti-féle céklasaláta

 2012.03.31. 11:26

Hozzávalók:
2 kisebb cékla
1 alma
egy marék dió
olívaolaj, citromlé, méz
 
Mint a képen látható, nem a legszebb ételek közül való a céklasaláta, de annál finomabb és egyszerűbb az elkészítése. A céklát és az almát megpucoljuk, és lereszeljük – a céklát kislukú reszelővel, az almát nagylukúval. Durvára vágott diót adunk hozzá, meglocsoljuk kevés olívaolajjal, mézzel és citromlével – ízlés szerint. Összekeverjük és kész is a céklasaláta. Én magában eszem, várom az ötleteket, hogy Ti mi mellé fogyasztanátok szívesen.  
 
helgu

Címkék: alma saláta dió gyors

A bejegyzés trackback címe:

https://cookaholics.blog.hu/api/trackback/id/tr254351773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása